Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Andora

Proprietate de vânzare în Andorra

Principatul Andorra este situat între Franța și Spania și este un stat european foarte mic. Acesta acoperă o suprafață de sub 500 km² și este o destinație favorabilă pentru expatriere.

Țara beneficiază de avantaje fiscale și acest avantaj stârnește interesul investitorilor străini interesați de proprietăți de vânzare în Andorra. Economia Andorrei se bazează pe sectoarele bancar, de asigurări și turism.

Singurele plăți sunt taxe către administrațiile locale care nu depășesc limita anuală de 400 de euro pe cabană de 500 m2. În Spania învecinată, impozitul pe proprietate analogică poate ajunge până la 3000 de euro pe an, în funcție de regiune.

Andorra este o poziție geografică favorabilă a Principatului, apropierea de Barcelona și Toulouse, precum și cu Madrid, Biarritz și Riviera Franceză.

Andorra este o stațiune pentru întregul an, stațiunile de schi Andorra sunt disponibile pentru 5 luni pe an, stațiunile balneare sunt deschise pe tot parcursul anului. Unul dintre cele mai bune locuri unde se caută proprietăți de vânzare în Andorra.

Stațiunile mediteraneene din Franța și Spania sunt situate la 2-3 ore cu mașina.

Bancile Andorrei sunt incluse in top 20 de banci globale din punct de vedere al investitiilor private.

Andorra nu este membră a UE, rezidenții Andorrei pot obține viza Schengen cu intrare multiplă procesată la consulatul spaniol în 20 de minute, cu doar pașaportul și pașaportul din Andorra. Cardul rezident al Andorrei vă permite să locuiți în Andorra, Spania, Portugalia, Franța și Monaco.

Trebuie amintit că în fiecare an Andorra, cu o populație de 70.000 de persoane, salută aproximativ 8 milioane de turiști, deci este cea mai bună modalitate de a vedea activele imobiliare ale Andorrei din această dimensiune.

Proprietatea de vânzare în Andorra este extrem de variată: există clădiri noi și ferme vechi de o sută de ani, cabane complet izolate și apartamente în centrul orașului sau în satul cu finisaje de cea mai înaltă calitate.

În 2017, pe piață erau multe "stocuri vechi". De atunci, multe dintre aceste ocazii au fost vândute. Inevitabil, acest lucru se datorează creșterii cererii atât în ​​cazul cumpărătorilor, cât și al chiriașilor.

În 2018, multe noi oportunități vin pe piața proprietăților de vânzare în Andorra. S-ar putea presupune că aceștia sunt proprietari care au vrut să vândă cu ani în urmă, dar nu au fost dispuși să reducă prețurile. Odată ce această rundă de acțiuni vechi este vândută, ambele clădiri noi vor crește din nou (mai sunt încă multe blocuri de apartamente gratuite pentru a termina / vinde) sau prețurile vor crește. Presupunând că zona euro rămâne solidă din punct de vedere economic și că politica de imigrație a Andorrei permite mai multor persoane să intre în această țară, nu este greu să ne așteptăm ca vor exista un pic de ambele.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 29371

DE VÂNZARE 3 camere, Andora, La Massana, La Massana, Av Sant Antoni 69

1,492,050.00RON
DE VÂNZARE
3 camere

100 m²
apartament cu 3 dormitoare, unul dintre ele suite, cu 2 bai, o bucatarie mare cu dulapuri de reciclare și o zonă de spălătorie mare. Există, parchet p...
Cod. 20731

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Andora, La Massana, SISPONY, CTRA LES AGUDES 10

5,968,200.00RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

300 m²
CASA fantastic cu ESPECTULARES opinii. 4 persoane. 3.5 BAI, LOT DE 327 M ², bucătărie, sufragerie, living, terasă, grădină, APARC. Pentru 2 autoturism...
UNAVAILABLE
Cod. 19770

DE VÂNZARE Garsonieră, Andora, La Massana, Arinsal, Carretera Gral de Arinsal

944,965.00RON
DE VÂNZARE
Garsonieră

65 m²
Renovat, 65m2, 1 pat dublu, 1 baie, design bucatarie, living cu acces balcon. Locuri de parcare și depozitare. Apartamentul este situat chiar vizavi d...
UNAVAILABLE
Cod. 14602

DE VÂNZARE Casă rustică, Andora, Andorra la vella, Escaldes, Coll de Jou, s/n

13,677,125.00RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

785 m²
De lux persoană Xalet magnific în Principatul Andorra, cu vederi excelente si finisaje de calitate. De cazare de 420 m2, garaj de 386 m2, 160 m2 i 180...
UNAVAILABLE
Cod. 8816

DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Andora, Andorra la vella, Andorra, 45 Av St Antoni

1,119,037.50RON
DE VÂNZARE
Bar/Restaurant/Club

160 m²
Restaurant-Pizzerie Grill Pizzeria doar cu lemn în cuptor Massana O cameră cu capacitate de 50 de oameni, plus o terasă de vară cu o capacitate de 24 ...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB